dijous, 3 de juliol del 2008

Sobre el Congrés del PP



Resulta que el senyor Rajoy ha imposat digitalment (a dit) a la candidata del PP a Catalunya, una senyora que es diu Alícia. I la perla de la notícia es troba en el fet que aquesta senyora és mare d'una nena (crec) que té un any i mig. Fins aquí res de nou. I amb aquesta nena formen una família monoparental (ella sola com a mare). I qui no recorda els arguments del PP contra les famílies que per ells no eren famílies? Qui no recorda eslògans en manifestacions on es deia: "familia = padre + madre"? On són el pare i la mare en una família monoparental?

Crec que la filla de l'Alícia pot estar tant ben educada i criada com qualsevol altra nena amb pare i mare. Però és que el PP sovint la vessa!! Les contradiccions en les quals cauen fan riure.

Bé, per nosaltres aquest desori que tenen ens pot anar bé. Esperem-ho!

3 comentaris:

Enric Tomàs ha dit...

Tens tota la raó. La nova secretària general del PP, Dolores de Cospedal, també és mare soltera i divorciada. VOlen marcar nova línia i per això sembla que han oblidat com eren abans... o no?

Emili ha dit...

Enric,
si els votants del PP tinguessin més sentit comú vigilarien quines declaracions fan i quines accions fan. No crec que el PP canvïi massa, com a molt serà el llop amb pell d'ovella...

Unknown ha dit...

Los del PP no valen nada, que se den por el culo!!e