dissabte, 12 de juliol del 2008

Decathlon de Vic


Ja hi he anat, i fins i tot ja hi he comprat alguna cosa. Després de moltes discusions des del moment de saber-se que Decathlon s'instal·laria a Vic, finalment ja el tenim aquí. I no es pot negar que de clients en aquests primers dos dies n'han tingut molts. Em sap greu que alguns comerciant de Vic es sentin molestos i atacats per aquests tipus d'establiments, però no ens enganyem, la gent de la comarca ja anava a comprar al Decathlon de Manresa, Girona o Mataró. Ara no haurem de fer tants quilòmetres. Com a mestre d'Educació Física he de veure amb bons ulls que tothom pugui tenir accés a un mínim de material esportiu a un preu assequible. Si algú vol material més "professional", ja té altres llocs on anar.

Ho dic perquè en algun lloc he llegit algun article una mica irònic sobre les ofertes que es fan en aquests tipus d'establiments, venint a dir que els articles són de mala qualitat. Però és que per anar a passejar amb bicicleta no cal que aquesta sigui de professionals i feta amb el millor material del mercat. Ha de ser segura, això sí, però no ha de ser cap "virgueria". Un vot a favor del Decathlon.

Per cert, la fotografia que he trobat navegant per la xarxa té la seva gràcia.

2 comentaris:

J ha dit...

Hola,

estic d'acord amb tu.
Malgrat que sembli que el Decathlon tingui molt de material, si mires bé només tenen material d'una certa relació qualitat preu. Relació que no era fàcil trobar a Vic, per això tanta gent peregrinàvem cap altres Decathlons.

A reveure,

JRoca_Font ha dit...

Jo també hi vaig anar i estic d'acord que està molt bé tenir un lloc així a Vic. Als que es queixen els dic que aporta 70 llocs de treball i a sobre de gent força jove per la qual cosa és una gran notícia.
Salut