dilluns, 22 de desembre del 2008

Festa de Nadal a l'escola.


Vaig tard, ja fa tres dies que vam celebrar la festa de Nadal a l'escola i tot just ara puc escriure'n la crònica, però les coses es fan quan es pot. El passat divendres vam celebrar el Nadal a l'escola, una festa que, si més no, tot i haver perdut moltes de les característiques que tenia, cal conservar. La Comissió de Festes (una de les que té més feina, sens dubte) va preparar un seguit d'activitats que els nens i nenes van realitzar amb molt de gust.

Una de les activitats que està arrelant al Salarich és el concurs de construcció de... (cada any anem canviant). Aquest any els nens i nenes que volien, lliurement i des de casa podien fer-se un tió (altres anys havia estat un arbre de Nadal, un ninot de neu...). I la veritat és que impressiona la imaginació que poden arribar a tenir per fer un tió ben original i graciós amb tota mena de material (sempre recomanem que sigui material reciclat). A la fotografia en podeu veure un bon exemple. Després hi ha l'entrega de premis als millors de cada classe, però tots els participants tenen un premi per haver col·laborat.

Una altra de les activitats fou l'elaboració d'una postal de Nadal, on els nens i nenes de primària es van barrejar i durant un parell d'hores cada aula compartia nens de primer fins a sisè, d'aquesta manera impulsàvem la col·laboració entre ells per tal d'elaborar les seves postals.

Al matí els nens de Cicle Inicial i Educació Infantil van fer cagar el Tió, mentre que els més grans vam fer l'Amic Invisible.

I a la tarda hi hagué una gran representació teatral a càrrec d'alguns mestres amb la col·laboració de tots els alumnes de l'escola, relacionada amb aquestes festes nadalenques. Sens dubte, mestres i alumnes vam passar una bona jornada de festa amb totes aquestes activitats.

Si voleu més informació del CEIP Dr. Joaquim Salarich i de les activitats que vam fer divendres podeu visitar la web: http://www.escolasalarich.net/

Des d'aquí felicito a tots els membres de la Comissió de Festes del Salarich!!