dilluns, 5 de gener del 2009

11-M


Mira que en fa de temps, mira que ja s'ha fet el judici i tot ha quedat aclarit, mira que ja ningú en parla i que hauríem d'anar oblidant... però és que hi ha gent que és tossuda i a qui si no se li dóna la raó no estan contents. Parlo de la gent de la COPE i de la gent de Libertad Digital (pàgina web de la COPE). No hi ha manera, semblava que un cop celebrat el judici de l'11-M els autors de la "teoria de la conspiració" haurien de tancar les boques i deixar anar les plomes per tal de callar i dedicar-se a altres coses. Fins i tot Pilar Manjón, portaveu de l'Associació d'afectats per l'11-M ha declarat que la causa d'aquell atemptat fou la guerra de l'Irak i els països que la van recolzar.

Però la realitat no és així. Al voltant nostre, veins nostres, amics, familiars... segueixen pensant que darrere l'atemptat hi havia ETA, i que a Aznar se'l va crucificar injustament. I si això passa a la comarca d'Osona, què creieu que passa fora de Catalunya? Només cal veure els visitants que té la pàgina web de Libertad Digital, els oients que té la cadena COPE o bé els lectors que té El Mundo.

No vull ser pessimista, però crec que hem de ser conscients que estem en una societat que continua enganyada i que cal que tinguem les espases en alt (en un sentit metafòric, és clar), perquè en qualsevol moment hi haurà un atac contundent, amb molta població espanyola (que malgrat no ens agradi és a la que pertanyem políticament) que el recolzarà.

Aprofito avui mateix, vigília de reis, per fer la carta als Rei: Jo també vull la República!!