dijous, 26 de juny del 2008

Quan una cosa s'acaba, una altra en comença


Avui he decidit començar aquest blog. No vull que sigui res de l'altre món, només vull que sigui un espai on poder explicar, anotar alguna vivència, alguna anècdota, els fets més rellevants (o no) del dia o de la setmana...

I ho començo ara perquè segurament tindré una mica més de temps: Les classes amb els nens ja s'han acabat i la feina a l'escola la podem fer ara d'una manera més relaxada. Ja sé que molts dels que llegeixin aquest blog (si algú ho fa) pensaran que per què els mestres anem a l'escola quan ja no hi ha nens, però els que ens hi dediquem ja sabem que de feina n'hi ha més de la que sembla.

També vull donar molts ànims des d'aquí a tothom qui està fent les proves per l'accés a la funció pública (oposicions), perquè jo també ho he passat i sé els nervis que es tenen, les enrabiades que s'agafen i també, perquè no dir-ho, els amics que fas. Sort a tots i a totes!!

4 comentaris:

Montserrat ha dit...

Benvingut al món blocaire. Si t'agrada escriure aquest és un bon espai per fer-ho però necessita disciplina i esforç, el mateix que demanen als nostres alumnes.
molta sort

Emili ha dit...

Gràcies per ser la primera de fer un comentari en aquest blog. És cert, esforç, disciplina i temps. Intentaré anar actualitzant sovint. Bones vacances!

JRoca_Font ha dit...

Hola Emili,
jo també et dono la benvinguda al món blocaire, espero que t'hi trobis bé i que hi escriguis sovint. Ja he posat un enllaç del teu bloc al meu, per cert, ja t'has apuntat a l'Osonosfera? vinga, que no costa res.
Salut

Emili ha dit...

Gràcies, Jordi.
Ja he dit que el meu bloc no serà cap "virgueria" i que només aniré comentant anècdotes, notícies d'actualitat... quan pugui. Perquè tampoc és que hi dediqui massa temps. Ara bé, m'ha afalagat el comentari d'un especialista en aquests temes com ets tu.
Ens veurem!