divendres, 17 de juliol del 2009

¡Ibrahimovic, fichado!


Aquest és el títol de la portada de la pàgina web del diari Sport. El cas és que altres pàgines esportives encara desmenteixen la notícia i diuen que només han parlat. Però en el fons de la qüestió hi ha el que diuen que el Barça pagarà per aquest jugador: uns 40 milions d'euros més Eto'o i la cessió de Hleb. Em sembla bé que vulguin donar sortida a Eto'o perquè no compten amb ell (tot i haver estat el màxim golejador), i fins i tot que vulguin cedir a Hleb (jugadors com ell a la cantera n'hi ha a pilots), però també tenen un preu, i sumats als 45 fan un total d'uns 80 milions d'euros. I ens queixàvem que CR valia 90 milions!!I ara en Laporta (i Beguiristain) faran el mateix, després de dir infinitat de vegades que el Barça no pagaria quantitats desorbitades? Personalment crec que són desorbitades totes les quantitats que es paguen als jugadors, que és un negoci només per uns quants, però és que els números actuals fan vergonya!! Hi ha gent que passa gana a Catalunya!!

Sóc molt del Barça, però hi ha coses que a vegades et fan ser força escèptic en el món de l'esport professional. Sort que ens queda l'esport amateur i aficionat, que realment és el que importa, l'esport i l'exercici físic que pot fer tothom!!

2 comentaris:

meritxellmatas ha dit...

Hola! Hem seguit el teu consell amb Sabina i hem descobert algunes cançons que no coneixiem! Pel que fa al contingut de l'entrada.. jo preferia a Villa o Forlán, i sobretot espero que no facin cap xou mediàtic al Camp Nou com els que hem criticat de Madrid.

Gràcies per passar-te pel bloc!

Emili ha dit...

Moltes gràcies per comentar. Jo preferia Forlán, però ja ho veurem. El xou s'ha de fer per celebrar títols.